Η AIR INTERSALONIKA Ε.Α.Α.Τ.Ε είναι μία από τις Εταιρίες του Ελληνικού Ομίλου Επιχειρήσεων ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ και η πρώτη Ελληνική Αεροπορική Εταιρία με Έδρα τη Βόρεια Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1995 αρχικά με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των χιλιάδων ασφαλισμένων των Εταιριών του Ομίλου για επείγουσα αερομεταφορά λόγω ασθένειας ή ατυχήματος.

Η Εταιρία σήμερα, χωρίς να έχει ξεφύγει και από τον πρωταρχικό της σκοπό, παρέχει εξειδικευμένες αεροπορικές μεταφορές και αναλαμβάνει την μεταφορά V.I.P. προσώπων καθώς και τη διοργάνωση ιδιωτικών ταξιδιών με τα ιδιόκτητα πτητικά της μέσα ή με πτητικά μέσα συνεργαζόμενων τρίτων Εταιριών, προσφέροντας στους πελάτες της την πληρέστερη εξατομικευμένη ταξιδιωτική εμπειρία με γνώμονα την ασφάλεια, την άνεση, τη διακριτικότητα και τη φροντίδα.

Η κάθε πτήση για μας είναι και μία ξεχωριστή περίπτωση, με τελικό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του διακεκριμένου πελάτη μας.

Διαθέτουμε το πλέον έμπειρο και εξειδικευμένο Ανθρώπινο Δυναμικό και τα καταλληλότερα ιδιόκτητα πτητικά και επίγεια μέσα.

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τους άλλους παρόχους παρόμοιων υπηρεσιών είναι ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας.  Για μας ο πελάτης δεν είναι ένας απλός επιβάτης ή ένας αριθμός αλλά  πρόσωπο που αντιμετωπίζεται με σεβασμό και κύρος.

Το σύνθημα του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ «Νοιαζόμαστε για σας!» γίνεται πράξη και στην AIR INTERSALONIKA. Η ικανοποίησή σας είναι η πολυτιμότερη ανταμοιβή μας.

Τιμούμε και σεβόμαστε τους διακεκριμένους πελάτες μας, πάντα υπό πιστή τήρηση των διεθνών στάνταρ ασφάλειας πτήσεων. Αυτά είναι και τα καλύτερα εύσημα για μας! Η ασφάλεια και η άνεση των πελατών μας είναι η πρώτη προτεραιότητά μας. Ο εξονυχιστικός έλεγχος και η συνεχής επιθεώρηση των αεροσκαφών μας γίνεται σύμφωνα με τους αυστηρότατους ευρωπαϊκούς (EASA) και διεθνείς (ICAO) κανονισμούς ασφάλειας, που προβλέπονται ειδικά για τους αναγνωρισμένους αερομεταφορείς, καθώς και την Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία αλλά και τις απαιτήσεις των κατασκευαστών. Αυτό το πλέγμα πολυδάπανων διαδικασιών και εφαρμογής κανονισμών δημιουργεί την ασφάλεια των πτήσεών μας. Η εκπαίδευση και εξέταση των χειριστών μας είναι πολύμορφη και συνεχής, ενώ η συντήρηση του στόλου μας πραγματοποιείται συνεχώς και αδιάλειπτα, αποκλειστικά σε συνεργασία με κατάλληλα εξουσιοδοτημένα πρόσωπα και επισκευαστικά κέντρα στην Ελλάδα, Γαλλία και Γερμανία. Έχουμε και παρέχουμε εγγυήσεις ασφάλειας, σύμφωνα με τους Διεθνείς Κανονισμούς και τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές απαιτήσεις.

Η Διοικητική έδρα της AIR INTERSALONIKA Ε.Α.Α.Τ.Ε είναι στην Θεσσαλονίκη και η πτητική στην Αθήνα, Λεωφ. Συγγρού 175. Η βάση των πτητικών της μέσων είναι στο Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Οι υπηρεσίες μας
  • VIP Μεταφορά επιβατών
  • Πτήσεις περιήγηση σε όλη την Ελλάδα
  • Ατομικές και Ομαδικές πτήσεις
  • Μεταφορά ασθενών με ασθενοφόρα πτητικά μέσα
    (αεροπλάνα και ελικόπτερα)
  • Μεταφορά ασθενών με ασθενοφόρα οχήματα
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες
  • Διαχείριση αεροσκαφών