Μεταφορά επιβατών

Η AIR INTERSALONIKA Ε.Α.Α.Τ.Ε είναι μία από τις Εταιρίες του Ελληνικού Ομίλου Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ και η πρώτη Ελληνική Αεροπορική Εταιρία με Έδρα τη Βόρεια Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1995 και παρέχει εξειδικευμένες αεροπορικές μεταφορές και αναλαμβάνει την μεταφορά V.I.P. προσώπων καθώς και τη διοργάνωση ιδιωτικών ταξιδιών με τα ιδιόκτητα πτητικά της προσφέροντας στους πελάτες της την πληρέστερη εξατομικευμένη ταξιδιωτική εμπειρία με γνώμονα την ασφάλεια, την άνεση, τη διακριτικότητα και τη φροντίδα.

Ο ελεύθερος χρόνος είναι πολύτιμος και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αναλώνεται σε άσκοπες αναμονές στα αεροδρόμια, σε γεμάτους κίνηση εθνικούς δρόμους, σε λιμάνια που ασφυκτιούν από τουρίστες. Με ένα απλό τηλεφώνημα και σε ελάχιστο χρόνο από την Αθήνα μπορείτε να απολαύσετε: ένα δείπνο στην ακροθαλασσιά στην όμορφη Πάρο σε 40 λεπτά, να διασκεδάσετε στη Μύκονο σε 42 λεπτά, να δείτε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στο  νησί της Σαντορίνης σε μόλις 65 λεπτά ή να πετάξετε σε 75 λεπτά για το όμορφο νησί της Πάτμου για θρησκευτικό τουρισμό.

Επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων και ιδιώτες επιλέγουν την AIR INTERSALONIKA Ε.Α.Α.Τ.Ε για εύκολη, ξεκούραστη και άμεση μετάβαση στον προορισμό τους  χωρίς καθυστερήσεις και αναβολές πτήσεων. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να φροντίσει για κρατήσεις σε ξενοδοχεία, για τη μεταφορά σας από και προς το σημείο προσγείωσης, με λιμουζίνα ή ταξί, ή ακόμα για ενοικίαση αυτοκινήτου στην πόλη του προορισμού.

Η επιλογή είναι δική σας! Οι προτάσεις μας δεν έχουν περιορισμούς και σύνορα. Εσείς επιλέξτε οποιοδήποτε σημείο του χάρτη, μιλήστε μαζί μας και για τα υπόλοιπα βασιστείτε σε εμάς.

Η κάθε πτήση για μας είναι και μία ξεχωριστή περίπτωση, με τελικό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του διακεκριμένου πελάτη μας.